Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 14 jan, 2015 in Sport og friluftsliv |

Byg jeres drømmebolig

Byg jeres drømmebolig

Byg hus med Ide-huse.dk og få lige netop den bolig som I drømmer om og som passer bedst muligt til præcis jeres behov. Der er mange billige typehuse at vælge i mellem, og det er altså overhovedet ikke på nogen måde kedelige boliger. De billige typehuse har i nogen år haft et lidt kedeligt omdømme fordi der i perioden fra tredserne og til slut firserne, blev bygget enormt mange billige typehuse som havde en række uheldige egenskaber. For det første så gik det virkelig hurtigt med at bygge dem og der var ikke så meget fokus på at kvaliteten også skulle følge med, og for det andet så var mange af husene utroligt ens i design og udseende og man endte dermed med nogle parcelhus kvarterer der var lidt kedelige at færdes i. Og endelig så blev der ofte bygget på en flad og kedelig mark, så der var heller ikke det store spræl i de omgivende landskaber. Men alt dette er nu fortid og hvis man i dag ønsker en moderne og bekvem og lækker bolig er det nemt og logisk at gå i gang med et Byg nyt hus projekt.

Der er ofte rigtig god økonomi i at Byg nyt hus. Dels så kender man de helt præcise fremtidige udgifter og der ligger dermed ikke store poster og lurer ude i fremtiden. Hvis man køber et gammelt hus kan det jo være at taget pludselig skal skiftes om fem eller syv år eller andet i samme stil. En anden fordel ved at byg hus selv, er at alting jo er nyt og derfor ikke kræver nogen form for løbende vedligeholdelse de første mange år, og i det hele taget er der mange af de materialer man kan vælge der slet ikke kræver nogen fremtidig vedligeholdelse. Det er elementer som vinduer i aluminium der ikke skal males, eller sternbrædder i cement der heller ikke skal hverken males eller udskifte.

Og et sidste rigtig godt argument for at byg hus er at man vil kunne spare rigtig meget på energiomkostningerne, idet nye huse er langt bedre isolerede end gamle. Så hvis I er i tvivl om hvorvidt I skal bygge nyt eller købe gammelt. så er konklusionen klar… byg hus!