Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 30 dec, 2019 in Computer og IT |

Design af logo

Design af logo

Vil man som virksomhed gerne tiltrække opmærksomhed til sit brand såvel som til det eller de produkter, man nu engang sælger, producere eller tilbyder sine kunder, er det en rigtig god idé, at man får designet et iøjenfaldende firmalogo. Når man taler design af logo og særligt firmalogo design, så er det typisk logoet, som kunderne forbinder med ens firma. Et eksempel på dette er eksempelvis Coca Cola, der med sine røde og hvide farver og den sirlige skrift, vel nok er kendt over hele verden. Et anden eksempel er Mc. Donald’s, der med sin røde baggrund og det gule M nok er ligeså kendt over hele verden; særligt i den vestlige del af verden.

Går mn som virksomhed og påtænker at få hjælp til firmalogo design, så kan firmaet Vektropol være behjælpelig. Vektropol er et lille selvstændigt digitalt bureau, som til dagligt drives og administreres af Christian. Christian er webdesigner, grafisk designer og fotograf, og han har således masser af kendskab til, hvad der rør sig indenfor designs af logo, hjemmesider med videre. Dertil kan han også tage billeder, hvis man eksempelvis gerne vil have billeder på sin hjemmeside.

Vil man som virksomhed gerne have en professionel hjemmeside, kan Christian hjælpe med dette. Christian arbejder i det, der vel sagtens er verdens mest anvendte og udbredte CMS-system, nemlig WordPress. Ydermere sørger Christian også for, at firmaets hjemmeside er sikret mod hackerangreb, hvilket er guld værd i disse tider, hvor digital kriminalitet bliver mere og mere udbredt. Endelig sørger han også for, at hjemmesiden er Google-optimeret, således søgninger rammer ind på firmaets side. Vil man læse mere om, hvad Christian kan tilbyde af services indenfor digitalisering, fotografi, webdesign og firmalogo design, kan man med rette tage et kig på Vektropols hjemmeside: www.vektropol.dk