Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 23 nov, 2015 in Mad og Sundhed |

Donér penge og hjælp mennersker i nød

Donér penge og hjælp mennersker i nød

Ønsker du at donér nogle penge, men du kender ikke alle hjælpeorganisationer?

Velgørenhed her og på denne hjemmeside kan du nemt, overskueligt finde en organisation som du ønsker, at donér dine penge til. I dag lever vi en tid, hvor der er mange konflikter på verdenen, og desværre er børn også en del af disse mennesker, som bliver påvirket af denne situation. Måske ønsker du, at hjælpe børnene i nød, men du kender ikke lige til alle organisationer der støtter børn i kriseområder. Charii er en hjemmeside der overskueligt præsentere forskellige hjælpeorganisationer, som man kan vælge at støtte. Hos de fleste organisationer kan du få fradrag Velgørenhed.

er bestemt muligt, så længe den organisation du vælger at støtte er godkendt af SKAT, og heldigvis er det meget nemt at få fradrag Velgørenhed. Det er endnu en grund til at donér penge. Det behøver altså ikke at være flere tusinde kroner – små beløb gør altså også en forskel! Doner penge, og gør dit til at ændre det nuværende verdensbillede.

Hvordan virker Charii?

Velgørenhed i Danmark har i mange år stået stærk, og derfor er det netop vigtig, at danskerne forsætter med at donér penge. Charii tilbyder også muligheden for at følge, hvad dine penge egentlig bliver brugt til og hvor lang de når. Det kræver blot, at du følger hjælpeorganisationen inde på Facebook og at du aktivere appen inde på Facebook. Charii tilbyder flere slags Velgørenhed i Danmark; hjælp til ulande, dyrevelfærd, støtte til naturområder, socialt arbejde, støtte til mennesker der er ramt af en dødelig sygdom og meget mere. Det giver dig en bred mulighed for netop at støtte formål, som du tror, vil gøre en forskel i verdenen. Læs inde på www.skat.dk, hvilke fradrag Velgørenhed gælder. Doner penge og gør en forskel for andre mennesker!