Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 19 jul, 2013 in Mode og Tøj |

Elsker at shoppe tøj på nettet

Jeg kan som mange andre piger rigtig god lide at shoppe. Og med alle de muligheder der er, for at købe tøj på nettet. Må jeg indrømme at mit forbrug måske en gået en smule op. Tit  kan man dog også finde rigtig meget modetøj billigt eller på udsalg, og man kan derfor også være heldig at lave en god handel. Så i sidste ende tænker jeg da, at det går op. Selvom hvis jeg skal være ærlig, ved jeg jo godt, at det gør det ikke.

Find gode tilbud fra lækre mærker

Jeg er specielt blevet rigtig vild med st tropez tøj. Jeg synes de har nogle rigtig flotte styles, og så passer st tropez tøj bare min kropsform rigtig godt. Det fede ved at købe modetøj fra det samme mærke er, at man altid ved at det passer, og jeg slipper derfor for alt det bøvl med at skulle sende det, jeg ikke kan passe tilbage, og de ekstra udgifter, der er forbundet med dette. Hvad der er endnu mere fedt er, at jeg har været heldig at finde en rigtig god side på nettet, hvor de sælger tropez tøj online, og så til rigtig gode priser. Og det er jo lige noget for sådan en stor shopper som mig.

st tropez tøj

Lær nye lækre mærker at kende

Men på siden sælger de også meget andet end lige st tropez tøj. De sælger blandt andet en masse modetøj fra Villa. Også et mærke jeg synes laver nogle rigtig fine ting. Jeg vil sige at modetøj fra Villa måske er lidt mere klassisk i sit udtryk. Men det er bestemt også et udtryk jeg kan lide at dyrke nogen gange. Hvad jeg tager på, er oftest bestemt af, hvilket humør jeg er i. Og så selvfølgelig også på situationen. Skal man til fest, er det klart, at man klæder sig anderledes, end hvis man bare er derhjemme eller skal på arbejde.

villa online shop

Man kan hurtigt komme til at bestille for meget

Sidst jeg var inde på hjemmeside, fandt jeg nogle rigtig fine ting, og kom faktisk til at bestille for et lidt større beløb, end hvad jeg lige synes jeg havde råd til. Men sådan er det nogle gange. Og som ægte indfødt jyde, lader jeg jo meget nødigt et godt tilbud slippe min næse forbi. Men nu går jeg bare og glæder mig til, at posten kommer med mine pakker, så jeg igen, kan få fyldt de huller op i min klædeskab, der slet ikke er der.