Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 3 dec, 2014 in Biler og sjov |

En bil er et hus bare på fire hjul og med et rat

En bil er et hus bare på fire hjul og med et rat

Din bil fortjener altså den allerbedste behandling

Hvis man bruger sin bil meget så bliver den slidt. Sådan er det også med en sofa og sådan er det også med et par sko. Og reglerne i samfundet foreskriver at man skal sende sin bil til serviceeftersyn en gang i mellem. Og hvis bilen til serviceeftersyn ikke bliver godkendt så siger reglerne at den skal til omsyn. Til omtalte omsyn får bilen endnu en chance. Ligesom når man kigger på sofaen, lige støvsuger den og bagefter tænker at den lige får en chance mere.
Efter et serviceeftersyn føles en bil altid lidt lækrere end før. Og hvis den har været til omsyn så må den jo være i endnu bedre tiptop stand.

Alle steder i tilværelsen har man brug for at der bliver kigget lidt efter i sømmene. De fleste mennesker kunne i virkeligheden også trænge til et eftersyn. Så kan man lave en aftale med sig selv om et mål man skal nå og så sende sig selv til Omsyn. Hvis man så til omtalte omsyn ikke føler at man har oplevet det mål man har sat så må man give sig selv en ny runde.

Man skal passe godt på sig selv i tilværelsen. Det er jo sådan at man for det meste kun har en chance for at få et godt liv. Det gælder også for biler. Hvis man først er kørt helt i sænk, så er det svært at komme op igen. Så man skal virkelig sende sig selv til evaluering engang i mellem. Det er der bare ingen samfundsregler der foreskriver. Det er en regel man selv må indføre og sørge for at overholde. Der er ingen andre der gider at holde øje, men alle vil gerne dømme. Det sammen gælder med biler. Man dømmer også standen på andre biler målt ud fra en selv. Det er vel derfor man vasker sin bil. I virkeligheden er det lige meget, men andre ser jo at den er beskidt og det betyder at den er i dårlig stand og at man er en sjuft. Og det er ufedt.