Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 10 apr, 2015 in Sport og friluftsliv |

En god golfoplevelse i Kolding

En god golfoplevelse i Kolding

Er man golfinteresseret og bor i Kolding? Så mangler man et sted, hvor man kan spille Golf i Kolding. Et sted der er værd at besøge er birkmosegolf, som ligger ved Stenderupvej i Kolding. Alt nedenstående info kan også findes inde på birkmosegolf.dk, hvor man kan læse om alle de aktiviteter som birkmosegolf har gang i.


Erhvervs golf

Når man nu gerne vil spille Golf i Kolding, så er det værd at besøge birkmosegolf’s 18 hullers bane. Banerne er analgt i en flot natur med masser af skob, søer og en masse åbne og flade områder på banerne. Deruder ser man et terræn som både er velegnet til øvede og begyndere. Dertilhørende er der en utrolig flot udsigt som man kan nyde hele vejen rundt om alle 18 huller.


Udover at kunne spille Golf i Kolding, så byder birkmosegolf også på lækkert mad i deres egen restaurant. Her kan man både holde arrangementer, eller man kan bare tage en frokost efter en lang golftur.
Derudover så har birkmosegolf også en proshop, hvor man kan købe alt det golfudstyr man nu kunne mangle.

Tag venner og familie med

Ved birkmosegolf kan man også spille på en Pay & play golf bane. Ved dette menes at man ikke behøver at være medlem i klubben, man skal bare betale et engangsbeløb, og så kan man spille en runde golf. Selve banen byder også på en masse udfordring, som er velegnet til golfspillere som både er øvede men også til nybegyndere.

Banen er optimal for træning af ens korte spil, og man kan samtidig bruge Pay & play golf banen til diverse arrangementer. Banen er også omgivet af flot natur og et flot landskab, så også her vil man opleve en fantastisk udsigt. Så på pay & play banen er der plads til alle.

Så hvis man mangler en fantastisk udendørs aktivitet i Kolding området, så er det værd at besøge birkmosegolf. Alt andet lige, så tag et kig på deres hjemmeside og læs mere.