Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 24 feb, 2016 in Computer og IT |

Få de nye og brugervenlige it-løsninger

Få de nye og brugervenlige it-løsninger

Hvis man arbejder i en logistik eller produktions-virksomhed og godt kunne tænke sig, at få nye, hurtigere, mere brugervenlige og generelt bedre it-løsninger, så kunne man overveje at indgå et samarbejde med firmaet bag hjemmesiden naveksa.dk. I firmaet arbejder en række dygtige konsulenter, som er parate til at hjælpe kunder med at få integreret nye og smarte it-løsninger. Med de nye og smarte løsninger vil man opleve at arbejdet med nav produktion bliver lettere. Løsningerne har nogle nye funktioner, blandt andet inden for dokumentation, planlægning, papirløs produktionudførelse og effektiv styring af medarbejdernes arbejdstid.

Nyhedsbrev

Hvis man gerne vil følge med i, hvilke systemer de udvikler i firmaet, samt blive opdateret på tilbud og andet, så kan man igennem firmaet hjemmesiden tilmelde sig deres nyhedsbrev.

Læs hvad kunderne siger om løsningerne

Hvis man er interesseret i at læse, hvad andre virksomheder har fået ud af et samarbejde med firmaet, så kan man på firmaets hjemmeside klikke på fanen “hvad siger kunderne”. På siden kan man læse andres udtalelser om, hvordan de har oplevet samarbejdet med firmaet og hvad de har fået ud af de smarte nye løsninger.

Kontakt firmaet for en uforpligtende snak

Hvis man er interesseret i at høre mere om, hvad firmaet kan tilbyde, eller gerne vil gøre mere om erp løsning, så vil firmaet altid gerne besvare spørgsmål. Hvis man har nogle konkrete behov, som man er interesseret i at få løst igennem nogle it-løsninger, så kan man med fordel kontakte firmaet og høre, om de kan være behjælpelige med dette. Når man er i kontakt med firmaet, så kan man være sikker på at få en professionel og serviceminded betjening, da de i firmaet går meget op i, at give deres kunder en god behandling.