Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 29 jan, 2015 in Sport og friluftsliv |

Få en sikker og komplet økonomiløsning

Få en sikker og komplet økonomiløsning

Alle virksomheder har behov for at have styr på tingene med et økonomisystem. Der er mange forskellige økonomisystemer at vælge imellem, men kendetegnende for de fleste er at de er meget basale og begrænsede i deres funktionalitet. Så for at man rigtigt kan anvende dem til styringen af sin virksomhed, er man nødt til at investere i et hav af tillægsmoduler og udvidelser, og ofte også en lang række dyre specielle tilretninger. Men sådan behøver det slet ikke at være for med Visma Winkompas, der er et økonomisystem til små virksomheder, får man en komplet løsning, der er klar til brug med det samme. Og som uden problemer kan tages i anvendelse direkte efter installationen.

Med en Visma Winkompas – Vkdata.dk løsning, får I en komplet og nøglefærdig pakke, der sikrer jer en hurtig overgang fra enten jeres nuværende økonomisystem, eller de forskellige Excel ark, som I måske bruger i dag. En Visma Winkompas løsning indeholder som standard, alle de moduler der skal til for at drive langt de fleste virksomheder og Visma Winkompas er dermed det ideelle valg af økonomisystem til små virksomheder. Ting som, Finans, Debitor, Kreditor, Lager og Ordrer er standard i løsningen. Det er vigtigt at notere sig at der ikke er nogen begrænsninger i systemet, i forhold til antal af posteringer, eller kunder, eller leverandører, eller lagerplads, eller på nogen af alle de punkter, hvor andre løsninger typisk har begrænsninger der gør at man skal købe udvidelser i takt med at virksomheden vokser.

Hvis I ønsker en webshop på et tidspunkt, kan jeres økonomisystem nemt udvides til også at håndtere dette via Winkompas shop modulet. Efterfølgende er der fuld integration mellem jeres webshop og jeres økonomisystem, hvilket betyder at I kun behøver at oprette varerne et sted, ligesom ændringer i lagertal, og priser og meget mere automatisk bliver opdateret begge steder.