Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 19 aug, 2015 in Sport og friluftsliv |

Få fantastisk godt indeklima med luftsolfangere

Få fantastisk godt indeklima med luftsolfangere

Få fantastisk godt indeklima med luftsolfangere

Generelt er vi blevet bedre til at bygge huse og boliger som er godt og tæt bygget og som er yderst vel-isolerede. Dette har ofte en god effekt på varmeregningen, men det betyder dog ikke altid at det er godt for indeklimaet. Problemet er ikke, at holde huset varmt, men ofte at bringe lidt frisk luft ind i værelserne. Men så spørger du måske dig selv om det ikke er løst med ventilationskanaler og friskluftsventiler? Det kan være godt nok, men ofte er de ikke bygget til at kunne klare og afdække behovet for frisk luft, og den daglige adfærd i boligen gør ofte, at dette ikke er nok.

Hvad er Solarventi?

SolarVenti er en solfanger som affugter, ventilere og giver varmetilskud til boligen. Solarventien er lavet på patenteret teknik og er ret forenklet forklaret, en speciel form for indsugning af frisk luft i panelet gennem mange hundrede huller på panellets bagside. Denne indsugning danner en isolerende pude og optimere på den måde indre cirkulation. Solarventi er nem at holde ren og er uden vedligeholdelse fordi, der på hele indersiden af panelet ligger et stort filter, som er strakt ud.

Solarventien er smart, fordi den er selvafkølende og den kommer aldrig til at lide overlast. Kølingen virker altid. Der bruges ikke meget energi på at holde huset affugtet og indeklimaet friskt. Solarventi kan bruges i alle slags boliger, lige fra fritidshuse, helårsboliger til kældre og udestuer. Luftsolfangeren bliver installeret på væggen eller taget, og hver evig eneste gang solen skinner blot en lille smule, sendes gratis, varm og tør luft ind i bygningen, samtidig med at fugtig luft bliver presset ud. På den måde kan man holde fugtproblemer nede i boligen uden det store arbejde og undgå sundhedsskadeligt indeklima.

Det er en god ide at lade døre stå åbne, så alle rum kan få lige god indeklima. Find den hos bredsgaard-byg.dk