Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 18 jun, 2015 in Sport og friluftsliv |

Få gang i lagnerne igen med sexlegetøj

Få gang i lagnerne igen med sexlegetøj

Når man er forelsket kan man ikke få fingere fra hinanden. Det er nyt, spændende og man kan næsten ikke vente til at ses igen og igen til at lære hinanden at kende. Dette sker både på det personlige plan, men også det seksuelle. Man dyrker konstant passioneret sex. Men når forelskelsesfasen er slut, er det helt almindeligt at sexlivet går i stå. Når man begynder at have en hverdag sammen, og begynder at have fælles pligter, så kan det godt være svært at se seksuelt på hinanden hele tiden. Derfor må man selv gøre noget ved det, hvis man ikke vil have at gnisten skal forsvinde.

Giv sexlivet opmærksomhed

Erotisk legetøj kan være med til at få gang i lagnerne. Især hvis man aldrig har prøvet det før. Det er nyt, spændende og frækt; ligesom dengang man lige mødte hinanden. Man kan med erotisk legetøj også lære hinandens nye, frække sider at kende, som kan sparke gnisten i gang. Det kan også bringe forelskelsesfasen tilbage, når man føler man lærer noget nyt at kende om sin partner. At der sker noget nyt, at det ikke altid er det samme.

Parforholdet skal også plejes

Selvom sex er en stor del af parforholdet, så er det vigtigt, at man også plejer parforholdet på en anden måde. Dette kan man gøre ved at gøre nogle ‘kærlige’ ting for hinanden. Det kan være nogle helt små basale ting, som alligevel tæller. Man kan f.eks. lave aftensmad for ens partner, når man ved at han eller hun kommer sent hjem fra arbejde. Eller invitere partneren ud på date. Købe noget chokolade eller rødvin, så man kan hygge med det en lørdag aften. Ved at man gør nogle kærlige ting over for ens partner, kan det også sætte gang i lagnerne. Man bliver glad og det kan sparke gnisten i gang. Når man så kombinerer det med erotisk legetøj , så kan der ikke ske andet end at der kommer gang i lagnerne igen.