Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 30 nov, 2015 in Sport og friluftsliv |

Fleksible it-løsninger

Fleksible it-løsninger

Forskellige løsninger

Hos athena.dk finder man forskellige løsninger ift. hosting, således at kundens specifikke behov prioriteres. Der er umiddelbart 4 forskellige hostingløsninger, som alle tilbyder kunden noget forskelligt. Der er naturligvis mulighed for at få mere eller mindre kontrol over egen server. “Managed Hosting” løsningen kaldes også en “aal-inclusive” løsning, da alt det praktiske arbejde bliver varetaget af Athena. I modsatte ende er der en løsning kaldet “vCloud Hosting” – her får man som kunde adgang til sit eget datacenter, hvor man kan til- og fravælge forskellige ressourcelinjer. Når man vælger denne hosting løsning, betaler man kun for de ressourcer, man bruger.

Hvad er ideelt for dig?

Det kan være svært at vide, hvilken løsning, man har brug for. På hjemmesiden athena.dk kan man bestille en gratis opringning og få en uforpligtende snak omkring ønsker og behov. Her kan man også få besvaret eventuelle spørgsmål til de forskellige løsninger, der tilbydes.

Alle virksomheder er online

Det er ikke længere optimalt at lagre kundeinformationer, regnskaber osv. i store mapper. Det er mere fordelagtigt at have adgang til en server, hvor alle oplysninger kan gemmes. Det er på den måde nemmere at finde frem til gamle papirer, men det er også en mere sikker måde at gemme oplysninger på. Der er naturligvis stor forskel på, hvor omfattende systemet skal være, og derfor kan man med fordel få en snak med it-eksperter, som kan vejlede og tilpasse forskellige systemer til virksomhedens behov.

Potentiale udnytning

Med de rette it-løsninger kan enhver virksomheds potentiale frigives eller forstørres. Athena ønsker at være professionelle, fleksible og servicemindede og på den måde give kunden det bedste grundlag for at drive en virksomhed.