Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 27 aug, 2015 in Sport og friluftsliv |

Forny boligen

Forny boligen

Forny boligen med maling

Maling kan gøre vidunder. Man kan blive overrasket over, hvor meget maling kan fornye boligen. Selv den kedeligste bakke, ramme eller skammel kan se flot og moderne ud, hvis den bliver fornyet med maling. I denne artikel kan man læse om 6 enkle fornyelser, der kan skabe stor forandring i hjemmet.

Den flotte bakke

En kedelig bakke i en trist farve, kan hurtigt komme til at se flot ud, hvis den bliver malet med flotte og lyse farver. Hvis man f.eks. vil have et feminint look, kan man male bakken lyserød eller lyseblå. Eller hvis man vil have et lidt mere ‘råt’ look, så kan man male bakken rød. Mulighederne er mange! Farven kommer an på, hvilken stil man ønsker at have samt hvilke farver, man godt kan lide.

Stole

Hvis man synes, at ens stole er ved at være kedelige og trænger til lidt farve, kan man også gøre noget ved det. Hvis man har gamle træstole, er det en nemt opgave at klare. Farverne skal vælges ud fra hvilken stil, man ønsker at have i indretningen i boligen.

Rå rammer

Rammer bruges til at sætte billeder i. Men rammer kan hurtigt komme til at se kedelige ud, hvis rammen bare er træfarvet. Hvis man maler rammen med en spændende farve, kan den rå ramme fungere som dekoration uden billede i.

Garagen

Giv et fornyet look til garagen med lidt maling. Er den gamle maling ved at blive slidt, og man ønsker at garagen skal have en flot og ‘ren’ farve, kan man vælge den klassiske hvide farve.

Enkelte vægge

Det er blevet moderne at farve enkelte vægge i boligen. Et godt eksempel er stuen, hvor man kun farver en af væggene med en farve, og de andre vægge er måske hvide. Dette er en trend hos de moderne boliger i dag.

Køb kvalitetsmaling hos webshoppen www.BNfarver.dk