Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 10 jun, 2015 in Sport og friluftsliv |

Gør dig uafhængig af vejret med ny markise

Gør dig uafhængig af vejret med ny markise

Gør dig uafhængig af vejret med ny markise

Det er sommer og solen er endelig fremme. Det betyder tid i haven for rigtig mange familier. For at få så stor glæde af terrassen og haven er det bedst med afskærmning for solen, så man ikke steger hele dagen. Derfor kan man overveje at investere i markiser som kan tilpasses hjem og have. tilbyder afskærmning til både udvendig og indvendigt brug og har solafskærmning tilpasset dit behov og din stil.

Markiser tilpasset dine ønsker

Uanset hvad der er behov for, kan man få det meste inden for markiser. Der findes terrassemarkiser, vinduesmarkiser, parasoller og meget mere. En terrassemarkise kan gøre din terrasse behagelig at være hele dagen og ønsker du et skræddersyet look – kan du det sagtens lade sig gøre. Har du en mindre have eller terrasse, kan en parasol også gøre store underværker mod solen. For at få mest glæde af dit indkøb af markiser, kan man være opmærksom på følgende. Vælg nogle grundfarver som matcher, og som du kan sammensætte med havemøblerne. Holder man sig til et par farver skaber man større ro i designet. Derudover skal du finde en stil som du bliver glad for længe. En markise skal gerne være til glæde i flere år, derfor skal man vælge noget man ikke bliver hurtig træt af.

Indvendig solafskærmning til sommer og vintersæson

Et varmt sommerklima med sol det meste af dagen påvirker naturligvis også indendørsklimaet, og der kan derfor opstå behov for solafskærmning i huset.
Solafskærmning fås både som gardiner, lameller og persienner og kan tilpasses i størrelsen til dine ruder. Hvad der passer jeres behov bedst, kan man få vurderet hos en autoriseret forhandler. De har ofte rigtig gode råd til hvad der er bedst efter jeres ønske. Så kan de tilpasse materialer og farver, samt afskærmning som både passer til sommer og vintersæsonen. Så man får mest mulig glæde af sine produkter.