Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 29 jan, 2016 in Ikke kategoriseret |

Her finder du en socialrådgiver

Her finder du en socialrådgiver

Kommunernes udfordringer

Kommunerne oplever ofte udfordringer, som at man pludselig står og mangler en socialrådgiver. Der er så mange udsatte mennesker, som kan have brug for hjælp hver eneste dag. Så nytter det ikke noget, at man står og mangler en socialrådgiver. Alt for mange kommuner er udfordret på dette område, men heldigvis finder der en løsning: Vikarbureau socialrådgivere.

Kommune Konsulenterne: Vikarbureau socialrådgivere

Kommune Konsulenterne er et vikar socialrådgiver bureau. Kommune Konsulenterne blev stiftet af Eva Kirk. Eva Kirk har været i vikarbranchen siden 2008, og er uddannet fra Den Sociale Højskole i 1985. Eva Kirk har lige siden da arbejdet inden for alle grene i den kommunale forvaltning. Eva Kirk har gennem årene fået kendskab til de udfordringer, som kommunerne står over for. Det er netop derfor, at Kommune Konsulenterne blev stiftet.
Kommune Konsulenterne er stedet, hvor man kan finde et vikarbureau for socialrådgivere. Så står man og mangler en socialrådgiver, så er det hos Kommune Konsulenterne har man kan finde en socialrådgiver vikar. Hvis man til gengæld er socialrådgiver, har noget tid til overs i fritiden, og dermed vil gerne bruge sin energi på at hjælpe andre, så kan man også blive registeret i systemet, og så kan man give en hjælpende hånd, når en kommune har brug for det. Ved hjælp af Kommune Konsulenterne får man derfor opfyldt behov fra begge siden. Der bliver løst problemer, og alle parter er glade. Så hvis man skal have fat i dygtige , og vil man bruge tiden på et fleksibelt arbejdsliv, kan man blive socialrådgiver vikar for Kommune Konsulenterne.

Vil du vide mere om Kommune Konsulenterne?

Hvis man vil vide mere om Kommune Konsulenterne, kan man klikke sig ind på www.kommunekonsulenterne.dk og få mere information herom.