Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 2 aug, 2013 in Elektronik |

Hold varmen med en terrassevarmer

Her i sidste uge holdte vi en kæmpe fest på arbejdet. Den foregik oppe på taget af virksomheden, hvor vi har en kæmpestor terrasse. Vi holdt festen for at fejre nogle af de bedste slagstal vi har haft i virkelig lang tid. I virksomheden har vi den filosofi, at det er okay at rose og fejre sig selv, så derfor holdte vi en fest. Heldigvis var vejret og solen med os, så det var virkelig lækkert at være deroppe hele dagen.

Men om aftenen da solen gik ned, blev det jo en smule koldere. Det problem havde vi løst ved at benytte os af en terrassevarmer. Sådan en som varmer terrassen op, når solen ikke længere er nok.

terrassevarmer

Med varme på terrassen kunne vi feste hele natten

Først var vi lidt i tvivl om, hvilken terrassevarmer vi skulle have. Man kan nemlig også få en el terrassevarmer. Umiddelbart synes jeg bedre om den, da den er lidt mere simpel i sit udtryk. En el terrassevarmer larmer heller ikke sammenlignet med en almindelig, hvilket jo også havde noget at sige, eftersom vi skulle holde fest, og derfor også havde hyret en DJ, til at underholde. Men da en almindelig varmer bedre end en på el, blev det sådan en vi investerede i. Og det var selvfølgelig et kæmpe hit. Da solen gik ned tændte vi bare for den. Og så kunne festen ellers fortsætte til langt ud på natten.