Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 4 nov, 2013 in Sport og friluftsliv |

Indretning af drømmehuset

Indretning af drømmehuset

Min kæreste og jeg har er lige flyttet ind i vores drømmehus. Vi har længe drømt om et rigtig flot hus med have. Vi har snakket med en arkitekt om vores ønsker til huset og her et år efter er vores drømmehus bygget færdigt. Til et drømmehus skal man også have de rigtige møbler og tilbehør. Jeg har derfor været mange forskellige steder henne for at kigge på designermøbler.

De perfekte møbler

Jeg har surfet på nettet for at se udvalget af designerborde. Jeg vil så gerne indrette min stue med et rigtig flot designerbord, udover bordet i stuen vil jeg gerne have et design skrivebord på vores kontor. Jeg har fundet et design skrivebord som jeg er ret interesseret i. Bordet er meget minimalistisk men har alligevel mange små flotte detaljer. Jeg er spændt på, hvad min kæreste synes om bordet. På nettet har jeg set, at der er tilbud for forskellige designerborde bl.a. det bord som jeg ønsker mig til kontoret. Jeg vil dog lige ind i byen og se de forskellige designerborde og mærke kvaliteten af dem, inden at jeg bestiller et af dem. På nettet fandt jeg også en onlinebutik hvor de havde et stort udvalg af boligtilbehør. du kan se butikken her
I butikken havde de bl.a. en masse flotte puder, krukker, sengetøj, hylder, kasser, små pyntegenstande, tæpper og meget andet boligtilbehør til boligindretning. Jeg har bestilt nogle puder, hylder og andre små pynteting hjem. Det betyder meget for mig at have det rigtige boligtilbehør. Der skal være en god harmoni i mit hjem og de forskellige boligelementer i mit hjem skal helst være i samme stil, sådan at det hele harmonerer.