Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 21 nov, 2015 in Sport og friluftsliv |

København, centrum for spændende oplevelser

København, centrum for spændende oplevelser

På vin smagning med kollegaerne


Det er bredt kendt at det kan være en rigtig god ide for stemningen på arbejdspladsen at man laver nogle aktiviteter i københavn sammen, hvis man gerne vil styrke fællesskabet og sammenholdet på arbejdspladsen. Det kunne for eksempel være en fredag man tog afsted hele banden til et af de mange firmaarrangementer der bliver afholdt i københavn, aktiviteter i københavn.
Godt nok er det måske ikke ligeså tiltrækkende om en firmatur til syden for at se hvordan de magiske druer gror, på den bølgende smukke bakkedale rundt omkring i det sydfranske landskab, eller det ligeså smukke norditalienske.
Men så er faktisk næsten ligeså godt at tage ind til københavn, deltage i en vinsmagningsaften. Det handler om at finde de rigtige til at afholde firmaarrangementer, og dette kunne helt bestem godt være, smagpaadet.dk, aktiviteter i københavn. Det står for en del af de forskellige smagnings aktiviteter i københavn, man kan finde, og de gør et rigtig godt stykke arbejde.

Ligesom at være der selv

Til sådan et skønt firmaarrangement er det vigtigt at man ikke går ned på noget. Chefen må op med den store penge pung, og skal der ellers bare spenderes på firmaets regning. Det skal være sådan at man næsten føler man sidder nede i sydfrankrig og bare nyder i dejlig kølig skefuld druer. . I stedet for hele druer må man nøjes med det ligeså gode substitut, en dejlig, perfekt tempereret vin, om den er rød, hvid eller rose, det betyder ikke noget. For denne helt særlige aften skal der være plads til alle. Her gøres der ikke forskel på farven. Alle har lige ret. Når man så sidder der og nyder sit kolde glas hvidvin, lytter til den dejlige lette baggrundsmusik, en stille guitar, ja så får man virkelig følelsen af at man sidder på en terrase i det sydfranske og nyder livet.