Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 12 jun, 2015 in Sport og friluftsliv |

Kræver dit firma plads?

Kræver dit firma plads?

Dansk hosting
Her finder man optimal service inden for server hosting. Med en virtuel server kan du og dit firma få plads til det I har brug for og det er nemt at lade firmaet vokse. Sammen med server hosting kan man altså få mere frihed omkring sit firma, som har brug for plads. Man får mere plads end blot et almindeligt webhotel. Her er der frie rammer og man bestemmer selv hvilket styrestystem, der køres med. Økonomisk service i verdensklasse tilbydes her og man kan selv bevar den frihed og bestemmelse over hvordan det skal foregå som før.

For vps – hør nærmere her.

Styr på detaljerne

Her er der altså styr på sagerne og dit firma vil bliver serviceret inden for rammer som i selv sætter. Tænk på hvad jeres firma kunne gøre med denne plads og service? Der er frihed til så meget mere. Man bestemmer selv hvor grænsen går. Som noget helt særligt vælger man selv mellem forskellige Windows styrestystemer og Linux styresystemer. Det tilpasses altså ens igangværende system helt ned til mindste detalje. Man kan både få managed og unmanaged løsninger. Det vil altså sige at man igen selv bestemmer, hvor meget man skal lave og hvor meget man vil overlade til servicen. Det er hurtigt og nemt og tilpasset. Man bestemmer også helt selv om man vil have kontrolpanel – hvor meget, hvor lidt, eller slet intet. Det er helt op til en selv. Med denne service er du muligt at udvide på få minutter. På den virtuelle server kan man selv vælge at opgradere forskellige ting og det kan altså ske på få minutter.
Alt i alt får du altså en rigtig god service der kan tilpasses lige præcis det man skal bruge. For eksempel: Valgfrit styresystem, valgfrit kontrolpanel, anti DDoS beskyttelse på backbone, standard SLA og man har altså oven i 14 dages returret. Alt dette kan man få til en fordelagtig pris med en fordelagtig service.