Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 18 nov, 2015 in Sport og friluftsliv |

Led pære

Led pære

En beskrivelse af led pære/h3>
Hos nettoled kan man få noget af det smarteste mener mange, man kan få lys man sætter op under sengen, det hedder your bedlight, det kan hjælpe dit barn rigtigt meget, de led pærer der sidder under sengen, er meget energi venlige, så de kan sagtens stå tændt hele natten uden at du skal bruge tid på at slukke det, der høre en sensor med som slukker eller tænder for lyset når du stiger ud af den.


Hos nettoled har de nogle billige led pærer, nogle tænker måske at kvaliteten ligger efterprisen, men det gør den ikke det er nogle ledpærer i høj kvalitet, nogle af de Billige led pærer fx. e14 og e27 er nogle helt specielle led lamper. de fleste pærer hos nettoled,er (led pærer 12v).
Nogle af de smarteste ledpærer er mr16, nu tænker du måske hvad er mr16, mr16 er nogle pærer, som oftest bliver hængt op over spejlet på badeværelset. Det gode ved nettoled´s mr16 pære er at dens skår ikke rammer dig lige i hovedet når du står foran spejlet. Mange mennesker som har prøvet pæren siger at det, er helt anderledes i forhold til den pære de havde før.
http://nettoled.dk/led-paerer/mr16
De har en speciel måder at dæmpe lyset på med, deres specielle fjernbetjening, man slipper for at rejse sig for at dæmpe lyset, slukke for lyset. El-forskere mener at det er et kæmpe problem, at man glemmer at slukke lyset, når man skal forskellige ting uden for huset, her kan fjernbetjeningen slukke det hele for dig på en gang. De har selvfølgelig også de normale lysdæmpere.
Man kan også få tusindvis af forskellige, led strips, man kan både få hvor de bare kan lyse en enkelt farve, men man kan også få nogle der lyser i RGB farvepalettens farver. Det vil sige at den kan lyse i 16.8 millioner forskellige farver. nogle kender også RGB, som red,green,blue, det er bare de tre farver der er kombineret i mange forskellige farver.