Min nye forhold til indisk takeaway

Nu er jeg en person der tit er på farten, og har gang i en masse. Derfor er det heller ikke lige altid, at jeg får købt ind og har mad i køleskabet. Hvis jeg endelig spiser hjemme, er det ofte jeg først kommer i tanke om, at der er noget der hedder aftensmad omkring klokken seks. Og så må jeg altså indrømme, så er det ikke lige der, at motivationen er størst, for at gå ned og købe ind, og gå i gang med at lave lækker mad

. Derfor har jeg fået en lidt dårlig vane, og er begyndt at snyde ved at bestille indisk takeaway. Jeg er helt vild med indisk mad, og så er det bare så heldigt, at den takeaway der ligger tæt på mig er virkelig god.

Indisk Take Away

Specialister i lækker autentiske indisk mad

Hos min takeaway har de speciale i nogle af de bedste indiske retter. Det er selvfølgelig nogle af klassiskerne, som f.eks. kylling med karry, eller lam og spinat. De har især en indisk ret med kylling, cashewnødder og så sådan en eller anden slags flødesovs som bare er virkelig god. Den har jeg virkelig fået mange gange. Jeg er faktisk begyndt at bestille mad dernede fra så tit. At de godt ved hvem jeg er, når jeg ringer. Nogle gange spørger de også, om jeg bare skal have det sædvanlige. Så kan jeg godt blive lidt flov, og finde på at bestille noget andet. Men samtidig synes jeg også, at det er lidt sjovt.

Indisk Ret

About the author