Mødelokaler i Kolding – Se hvad HOI kan tilbyde dig hos dem

Attraktive mødefaciliteter

I Kolding har der været arbejdet med at skabe flere mødefaciliteter til udlejning i diverse omfang. Disse mødelokaler har fokus på en høj personlig service, og med henblik på en central beligning i Kolding, for at fokusere på et tæt nærvær mellem byens centrum og brugerene. I øjeblikket har firmaet House of Innovation 6 mødelokaler, hvor hvert mødelokale har mulighed for at rumme mellem 2 til 50 deltagere, hvilket skaber en stor diversitet til brugerens formål af disse lokaler til møde.

Styrker samarbejdet


Disse forholdsvis intime lokaler til møde, er ikke blot med til at skabe et funktionelt formål for brugeren, men giver også en samarbejdsændring gennem disse intime lokaler. Den høje kvalitet og den centrale beliggenhed i Kolding, er med til at øge samarbejdskvaliteten gennem møderne, og den profesionelle indretning er med til at give en højere holdmæssig kvalitet.

Hvorfor vælge House of Innovation?


Gennem House of Innovation lejes der ikke blot lokaler til møde, men derimod er disse lokaler indrettet og skabt med et henblik på kun det ene formål at være skabt til møder. Derudover skaber House of Innovation også rammer for en personlig service i højsædet, samt en professionel receptionsmodtagelse til disse lokaler. Udover den profesionelle service, er der også fokus på udstyr der benyttes til generelle mødeorienteringer, hvori alt i AV-udstyr vil være til stede i lokalet, samt internet og pc-projektorer, og medfølgende højtalere, whiteboard og flipovers. Med dette arrangement af udstyr, skabes de profesionelle tilgange til hvordan et møde er og bør være.

Ekstraordinær kvalitet

Til at slutte af med, er der også mulighed for at bestille en række forskellige forplejningsformer, både fra, morgenkomplet, frokostbuffet og kaffe/kage, helt til blot en frugtkurv eller snackkurv. For at toppe dette af, har de et ekstra ordinært tilbud om en 3 retters middag.
Med alt dette taget i betragtning er deres eneste og fornemmeste opgave at gøre dit møde til en succes

About the author