Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 3 dec, 2015 in Sport og friluftsliv |

Nyd terrassen – hele året.

Nyd terrassen – hele året.


Når nu man har en lækker terrasse, så er det da en skam at man kun kan bruge den lidt under halvdelen af året – på en god dansk sommer. Hvad hvis der nu fandtes en metode til at kunne nyde terrassen hele året, UDEN at fryse og skulle skutte sig i seks lag uld. Solamagicshop.com giver dig muligheden for at varme terrassen op, og bruge den som en vinterhave/ udestue hele året rundt med terrassevarmere og varmelamper. Solamagicshop.com leverer terrassevarmere der kører på elvarme og med minimal infrarød varme, så ulemperne for miljøet og brugerne bliver minimale. Med elvarme uden infrarød varme, er terrassen nem at varme op – man trykker blot på knappen, så varmes der op hvor man ønsker det, uden spildvarme der koster ekstra både for pengepungen og for miljøet.


Elvarme udendørs er desuden både lugt og støjfri, så man kan nyde sin udetid uden at skulle forstyrres af unødig larm og støj. Derudover varmer det straks på fuld kraft og behøver således ingen opvarmningstid, hvilket gør at man ikke behøver vente når man får lyst til at sætte sig ud i haven og nyde den spæde forårssol, der venter lige om hjørnet. Sommeren bliver længere når man investerer i en terrassevarmer, og man kan nyde alle de lyse nætter uden at få frostbid.

Når det gælder opvarmning af udearealer, behøver det jo heller ikke nødvendigvis at være terrassen der er tale om. Man kan også opvarme værktøjsskuret så man kan arbejde derude selvom vejret ikke er godt, eller det kan handle om at opvarme sin campingvogn/ fortelt, så man kan campere det meste af året. Der er utrolig mange muligheder for at opvarme de arealer der normalt er årstidsbestemte i deres anvendelse. Det kan give mere kvalitet til fritiden, når man ikke længere behøver at skutte sig og glæde sig til at komme indendørs igen.