Pulsar ure er indbegrebet af nyskabelse og personlig stil

Er du på udkig efter et lækkert pulsar ur?

Ur Specialisten er en landsdækkende kæde med flere specialbutikker. Kæden forhandler specialprodukter og har et stort udvalg med de sidste nyheder. Her finder du altid professionel betjening og rådgivning af faguddannet personale.

Gode priser på Pulsar ure

Hos Ur Specialisten finder du altid et stort udvalg af billige herreure. Ur Specialistens udvalg af urmærker er kendetegnet ved at være kendte mærkevarer i høj kvalitet. Det er alle stærke og trendy mærker, som rummer ure i høj kvalitet og lækre designs, og her vil du med stor sandsynlighed kunne finde et ur der tiltaler dig, hvad enten du søger et modeur, sportsur eller klassisk ur.

Både hvad angår teknologisk formåen og kreativt design, er Ur Specialisten stedet hvor du kan finde lækre ure. De har nemlig altid et bredt udvalg af ure, og du kan til hver en tid få råd og kyndig vejledning til at finde det ur der passer bedst til dig.


Pulsar ure er holdbare ure med nyskabende og iøjnefaldende design. Deres slogan ?Tell it your way? er baseret på erkendelsen af, at vi alle er unikke individer, der udtrykker vores personlige stil, igennem vores valg af ur. Hos Pulsar finder man både sporty chronographer der er udviklet i samarbejde med M-Sport Ford World Rally teamet samt klassiske herreure. Pulsar er en del af SEIKO Watch Corporation, og kvaliteten er derfor i top.


Ur specialisten har et stort udvalg af lækre kvalitetsure til både mænd, kvinder og børn. De har altid de nyeste ure, og et stort udvalg af ure som følger den sidste nye trends. Hos Ur specialisten går du ikke forgæves, når du søger efter et super lækkert ur.

Kig forbi en af de mange butikker, og lad dig friste af de mange, lækre Pulsar ure. Måske finder du den perfekte gave til manden eller kæresten?

About the author