Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 23 maj, 2015 in Sport og friluftsliv |

Så nemt er det at tage den miljørigtige beslutning

Så nemt er det at tage den miljørigtige beslutning

Så nemt er det at tage den miljørigtige beslutning

Tænker du også af og til over at det burde være nemmere at træffe miljøvenlige valg. Det er faktisk ikke så svært. Der findes løsninger hvor det bare handler om hvilken beslutning du tager. Ét eksempel på dette er varmepumper, eller mere specifikt jordvarme eller luft til vand varmepumpen. Så står du og skal skifte dit gamle oliefyr eller din elvarme ud, så vælg den miljøvenlige løsning og gå med jordvarme. Klimadan er førende eksperter indenfor varmepumper og kan hjælpe dig med at komme trygt igennem overgangen. Jordvarme vil give dig en holdbar og pengesparende løsning som kan skræddersyes til at passe netop dine behov, og give dig et hav af fordele. Det er stabilt varmesystem med lave vedligeholdelsesomkostninger som er billig i drift, og med professionel vejledning har det aldrig været lettere at skifte (Kilde: www.klimadan.dk).

www.klimadan.dk

Har du ikke et stort nok haveareal til jordvarme så frygt ikke. Luft til vand varmepumpen kan være løsningen for dig. Luft til vand varmepumpen skal ikke graves ned og passer derfor perfekt til husejeren med den lille have. Luft til vand varmepumpen har et minimum støjniveau og er nem at installere. Hos Klimadan kan du få et gratis og uforpligtende konsultationsbesøg, som meget vel kan være det første skridt mod en mere miljø-og økonomivenlig løsning for dig og din bolig.

Klimadan stræber sig efter at bringe naturens kræfter ind i dit hjem. Solen udstyrer os med mange naturlige løsninger: vand, varme og luft. At omvende disse naturlige kræfter til løsninger som du kan bruge i dit hjem er ikke dit job. Dit job derimod er at tage beslutningen om at tage imod denne løsning og tage skridtet mod at hjælpe både naturen og dig selv. Klimadan hjælper med at gøre dette skridt så trygt og let som muligt.