Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 14 maj, 2016 in Sport og friluftsliv |

Se de smarte flydebroer her

Se de smarte flydebroer her

Måske har du set sådan en smart flydebro et eller andet sted. Og der er super smarte, fordi man både kan lægge til med båd, men også fordi, at man kan rykke rundt på dem, som man gerne vil. Man er altså ikke låst af denne løsning, på samme måde, som hvis man satte en permanent bro op. Og det er også noget af det, som gør flydebroer så populære.

Passer godt til mange forskellige ting

Hvis man for eksempel mangler en bro, som man kan springe ud fra nær et havneområde. Så kunne en flydebro være en mulighed. For den behøver ikke ligge der hele året rundt. Den kan man tage op, når sæsonen for at bade slutter. Og så kan man sætte den i vandet igen til næste sæson, når det igen er tid til at bade. På den måde kan man også omdanne havenområdet på forskellige måder, alt efter hvad for en årstid man er på. Det er smart for dem, som måske ikke har så meget plads. Eller ikke vil lægge sig an på faste løsninger.

Noget man også selv kan have

Men det er også noget, som man selv kan have. Hvis man for eksempel mangler en badebro, der hvor man bor. Så kunne en flydebro også her være en løsning. For den kræver ikke samme godkendelser og så videre, for at kunne blive sat op. Og så kan man jo selv styre, hvor man vil have den henne. Kunne man tænke sig, at se nærmere på løsningerne så kan man læse mere omkring flydebroer, hvis man bruger linket i denne artikel.

Sådan finder du det

Klikker man for eksempel på linket øverst i denne artikel. Så kommer man videre til en hjemmeside, hvor man kan læse mere omkring flydebroer. Her kan man også se de forskellige modeller og så videre. Finde priser og hvad man ellers kunne være interesseret i. Så hvis man kunne tænke sig sådan en, så kunne det måske være et godt sted, at starte.