Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 19 jul, 2016 in Sport og friluftsliv |

Sjov med bordtennisbord derhjemme

Sjov med bordtennisbord derhjemme

Har man trang til et bordtennisbord derhjemme, kan man købe et fedt bordtennisbolde her på nettet. Det er noget som har eksisteret i lang tid efterhånden , og det er en sport som er specielt stort i Korea og lignende steder. Det er alt andet lige en sportsgren som mange har spillet i skolen, for det er ofte sådan noget man kan få tiden til at gå med i frikvarteret. Det er alt andet lige en af de ting, som man gjorde alt for at kunne spille når man havde tid til det. Det er et sjovt og intenst spil, især hvis man laver den udgave der kaldes “rundt-om-bordet”. Her handler det om at løbe rundt om bordet, imens man spiller bolden frem og tilbage, og så skal man slå hinanden ud.

Det er en af de mest spillede udgaver på skolerne rundt omkring, og hvis man skal op på et professionelt niveau kræver det nok en lidt anden tilgang til spillet. Men det er også bare med at have det sjovt med sporten i det hele taget.

Få et billigt bord bestilt hjem til adressen her

Hvis det er man tænker at sådan et bordtennisbord er noget man godt kunne bruge derhjemme, kan man som sagt få købt alt herinde. Der er også nogle enkelte ting, som man skal have købt til for at man kan spille i første omgang. Det er sådan noget som bordtennisnet og et bordtennisbat og så har man det hele. En bold mangler lige og så er man ellers klar til at komme igang. Det er noget som mange får mange timers sjov med hver dag, og som sagt er det også en måde at få motioneret. For når man spiller rundt om bordet, løber man også meget samtidigt.

Hvis man ikke har et bordtennisbat i forvejen, kan det jo være at man kan lave et selv. Det er dog bedst, hvis det er man køber et ordentligt et, for at øge dine evner til at ramme bolden på en bestemt måde. Det er bare øvelse gør mester, når det kommer til bordtennis.