Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 1 nov, 2013 in Sport og friluftsliv |

Smarte behandlinger

Smarte behandlinger

For nyligt sad jeg og så et program i tv. I programmet man seks Hollywood-fruer og deres hverdag på godt og ondt. Man så deres flotte store luksuriøse huse og deres store biler. I programmet fik man også et indsigt i, hvor meget energi og hvor mange penge de brugte for forskellige behandlinger.

Undgå hverdagsproblemer

I et afsnit fulgte man en af hollywood-fruerne som skulle igennem et længere forløb med laserbehandling. Hun ville gerne have foretaget en permanent hårfjerning af sine hår på benene. Det kunne hun få ordnet ved hjælp af en laserbehandling. Forløbet med laserbehandling og permanent hårfjerning gik godt, og på meget kort tid, var hun helt fri for hår på benene. Hollywood-fruen havde en drøm om, at fortsætte forløbet, sådan at hun kunne blive helt hår fri over hele kroppen.
I et andet afsnit fulgte man en anden hollywood-frue. Hun havde et ønske om, at få botox i fødderne. Kirugen, som hun havde snakket med mente, at man kunne undgå gener ved at gå i stilletter, hvis bare man fik sprøjtet botox i fødderne. Hollywood-fruen fik også gennemført indgrebet og hun kunne tydeligt mærke forskel. Jeg har tænkt meget over disse indgreb siden jeg så programmet. Tænk at man ved kirugriske indgreb så let kunne slippe for daglige kvindeproblemer. Jeg har snakket med min veninde om hvilke kirugriske indgreb vi ville have foretaget, hvis vi kunne. Min veninde har en drøm om, at få en brystforstørrende operation. Hun vil gøre alvor af det, når hun har penge nok. Jeg vil hellere have sprøjtet botox i fødderne som hollywood-fruen. Jeg synes, at det er en ret god løsning, da jeg elsker højhælede sko og samtidig hader ømme fødder. Jeg har været inde på nettet og har fundet et sted, hvor de foretager disse indgreb se butikken her