Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 20 sep, 2016 in Sport og friluftsliv |

Sørg for at have masser af ispinde i fryseren

Sørg for at have masser af ispinde i fryseren

Nu er sommeren så småt ved at være ovre. Men det betyder ikke nødvendigvis, at man ikke kan få lyst til en ispind i ny og næ. Der er nemlig masser af lækre ting, man kan fylde fryseren med. Og som man så kan springe til, hvis lækkersulten lige pludselig nærmer sig. Og hvis man ved, at man lige pludselig kan få det sådan, at så har man brug for noget lækkert. Så er det altid godt, at have nogle lækre ispinde fra Hjem IS liggende inden for rækkevidde.

Nu kan du selv kombinere din kasse

Hvis man vil, så får man muligheden for selv at kunne sammensætte de forskellige is, som man gerne vil have leveret i sin kasse. Så behøver man ikke længere, at få nogle is, som man i virkeligheden ikke gider spise. Med denne løsning, så kan man frit vælge lige de slags, som man allerbedst kan lide. Det gør også, at der altid er noget godt, at dykke ned efter i fryseren.

Få dem leveret direkte til døren

En anden fordel som man får, når man går ind og bestiller is på denne måde er, muligheden for at gøre det nemt for sig selv. For man behøver nemlig ikke selv, at sørge for at køre hjem fra butikken med dem. Man får dem leveret direkte til døren, og så er man også fri for, at de ligger og smelter i bilen. Det er altså på alle måder en smart løsning, som er lige til at gå til.

Køb allerede med det samme

Og selvom sommeren er slut, så kan man altså stadigvæk godt få lyst til en isvaffel eller en ispind. Så selvom vejret måske ikke siger is, så gør det ikke noget, at man får sig en en gang imellem alligevel. Specielt ikke, når man går ind og ser alle de lækre varianter, som man kan vælge imellem. For her er nemlig noget for enhver smag. Man finder i hvert fald masser af is, som kan få tænderne til at løbe i vand lige med det samme.