Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 21 dec, 2014 in Sport og friluftsliv |

Stort udvalg i alle slags møbler

Stort udvalg i alle slags møbler

Hvis I skal bruge nogen nye møbler til jeres hjem, må I absolut ikke snyde jer selv for at se det store udvalg på LivIN.dk. Uanset hvad I skal bruge så er der stor sandsynlighed for at I finder det netop her. Hvis der for eksempel er kommet familie forøgelse i form af en lille baby, så bør I helt sikkert overveje at købe en klassisk Junoseng. En Junoseng er et dansk stil ikon der har været uafbrudt på markedet siden den blev designet for rigtig mange år siden. En Junoseng følger jeres barn igennem rigtig mange år, idet den kan indstilles både i højden og i længden. Når barnet er helt lille og nyfødt kan sengen indstilles så liften fra barnevognen kan stilles direkte ned i sengen, og efterhånden som barnet så bliver større, sænkes bunden og sengen forlænges så den passer. En Junoseng er ikke den billigste seng der findes, men man sparer faktisk en del på andre måder idet man ikke skal købe en vugge, og madras til en vugge, for det har man jo i liften i forvejen. Ligeledes kan man nemt sælge en brugt Junoseng, når man er færdig med at bruge den.

Et børneværelse er ikke komplet uden en Sækkestol, en Sækkestol er uundværlig når man skal ligge komfortabelt og læse en historie for de helt små og teenagerne elsker bare at flyde i den når de spiller computer, eller læser en tegneserie, eller bare snakker i mobilen med deres venner.

Fede accessories fra Normann Copenhagen

Hos LivIN.dk finder du også alle kollektionerne fra det nye danske super brand Normann Copenhagen. Normann Copenhagen er et af Danmarks hotteste brands indenfor både køkkentilbehør, møbler og boligtilbehør. I starten af dette årti udvidede Normann Copenhagen med en stor møbelserie der bland andet indeholder spiseborde, stole, skabe og sofaer. Alle møbler er designet af nogle af tidens hotteste design navne som Simon Legard og ???. Stilen på møbler er et fantastisk kapitel for sig selv. Normann Copenhagen genopliver gamle klassikere og nyopfinder smarte lækre møbler i en fed retrostil. De runde former og matte farver er et gennemgående tema i mange af møblerne