Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 20 sep, 2014 in Sport og friluftsliv |

Udvid kanaler også i udlandet

Udvid kanaler også i udlandet

Der er mange måder at se dansk tv på i udlandet, det handler bare om at finde frem til de mange muligheder der findes. Man kan sagtens få dansk IP i udlandet, og en dansk IP i udlandet er nem at få fat i, det handler blot om at finde det rigtige sted. Så er man ikke ne haj til sådan noget, kan man altid søge om det online, og der vil komme en masse resultater op, som er værd at benytte sig af.

Find en VPN

VPN-byen.dk er der mulighed for at finde en måde, hvorpå man kan få dansk IP i udlandet, og dette gøre man ved at finde sig en vpn og downloade sådan en vpn på sine enheder. Der er mulighed for både at have vpn på mobil, computer, ipad og mange andre enheder. Det er utroligt smart, for man skal ikke ud og give ekstra penge, for at have flere enheder, man betaler kun for denne ene vpn, og det er altså utroligt smart, for på den måde sikre man sig en dansk IP adresse, og den kan man have med sig over alt, hvor der er internetadgang i udlandet.

Gode råd

Så der er altså mulighed for at se dansk tv i udlandet, og det er bare med at få installeret dette på sine enheder, således man kan have de danske kanaler med sig over alt. Det kunne jo ske man skulle afsted i en måneds tid, lige der hvor der er håndbold kampe hjemme i Danmark, som man gerne vil følge med i igennem de danske kanaler, så her er det den oplagte chance at benytte sig af, hvis man gerne vil følge med. Så vil man se dansk tv i udlandet, er det bare med at komme i gang med at få fat i vpn, så man kan se dansk tv i udlandet.