Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 20 jun, 2015 in Sport og friluftsliv |

Vil du være iværksætter?

Vil du være iværksætter?

Har du fået en god ide til en forretning? Ikke vær bange for at dele den!

Det kan godt være skræmmende at tænke på om ens ide egentlig er god nok, når man længe har gået rundt og haft en drøm om at være iværksætter. Man er bange for at ens ide ikke er god nok i den barske verden. Men man skal ikke være bange for at dele sine ideer. Man kan jo starte med venner og familie (ens nærmeste, for at være sikker på, at der er ingen, der stjæler ideen). Hvis flere folk kan se potentiale i ideen, så må der være noget om det. Og så skal man også tage det næste skridt.

Er der et marked for din ide?

Det næste skridt er at finde ud af, om der er et marked for din ide. Den bedste måde at gøre det på er at lave en SWOT analyse. Så kan man analysere, hvor vidt ideen har en chance for at blive ført ud i livet.

Lav en forretningsplan og præsenter den for investorer

Når man har analyseret potentielle trusler og muligheder med SWOT analysen, og fundet ud af at der er et marked til ideen, så kan man gå et skridt videre. Det næste skridt er at lave en forretningsplan og præsentere den for investorer. En forretningsplan. Den tvinger dig til at tage stilling til forskellige problemstillinger, som du ellers ikke havde tænkt over. Dette er vigtigt at lave inden man mødes med investorer, for investorerne vil gerne tjene penge på deres investeringer, derfor vil de også være sikker på, at ideen kan føres ud i livet med success.

Ønsker du iværksætter hjælp?

Der er mange flere skridt man skal igennem for at nå iværksætter drømmen, derfor kan man godt have brug for iværksætter hjælp. Når man vil starte en enkeltmandsvirksomhed, kan man godt blive bange for om man kan løfte opgaven alene. En enkeltmandsvirksomhed drives jo af dig, derfor skal du være sikker på at du har den nødvendige viden om at være iværksætter.

start enkeltmandsvirksomhed

Du kan starte din virksomhed op, og få iværksætter hjælp af Insanma. For mere information se insanma.dk.